Suolaiset syötävät, lounas sekä leivonnaiset Huittisissa

Kaikki yhteystietomme

Kahvila Helmi on Huittisten keskustassa sijaitseva lounaskahvila. Tule viihtymään ja tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme.

Pihastamme löytyvät hyvät parkkitilat, joten meille on helppo tulla. Voit myös soittaa etukäteen, mikäli haluat tilata ja noutaa annoksesi mukaan vietäväksi!

Lounas

Lounaamme tarjoillaan maanantaista lauantaihin kello 11:00–14:00. Voit syödä annoksesi paikan päällä tai ottaa sen mukaan. Lounaamme ei ole perinteinen buffet-lounas, vaan kaikki annokset valmistetaan tilauksesta omien mieltymystesi mukaan. Käytämme laadukkaimpia raaka-aineita sekä suosimme kotimaisia tuottajia aina kun se on mahdollista. Vaihtoehtoina on esimerkiksi uuniperunat, pastat, burgerit sekä salaatit.

Kahvila

Kahvilamme puolelta löydät erikoiskahvit, herkulliset suolaiset syötävät, leivonnaiset, pullat sekä jäätelöannokset. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa Pyymäen Leipomon herkulliset leivonnaiset sekä Jennin Herkkupalvelun ja Prassen konditorian gluteenittomat leivonnaiset. Myös leipomotuotteissamme on käytetty paljon kotimaisia raaka-aineita.